NIEUWSDensen

D&D doet Densen

Redactie HiFi.nl | 17 december 2010 | Densen

Het vooraanstaande Deense hifi-merk Densen Audio Technologies zal met directe ingang geïmporteerd gaan worden door D&D Audio. Importeur Hennie Dolleman: We zijn ontzettend blij dit fantastische merk aan ons pakket toe te kunnen voegen. Het is een logische en kwalitatief hoogwaardige aanvulling op het D&D Audio merkenportfolio.” 

Densen werd in 1992 opgericht door muziekliefhebber en hifi-enthousiast Thomas Silessen. In datzelfde jaar zag ook het eerste Densen product het levenslicht: de DM-10 geïntegreerde versterker. Inmiddels heeft het eigenzinnige merk - ze laten zich er graag op voorstaan dat ze wars zijn van marketingtechnieken - een gedegen reputatie op weten te bouwen als producent van hifi-apparatuur die met ziel en zaligheid wordt gemaakt. Het ultieme doel: hifi-apparatuur die in dienst staat van de muziek, die de luisteraar beetpakt en actief bij de muziek betrekt. Maar bovenal een muziekweergave die de luisteraar doet grijpen naar de ‘luchtgitaar’. Of zoals ze het bij Densen zeggen: “Life is too short for boring hifi!” 


Foto: de nieuwe Densen B-275 voorversterker

Deze passie voor muziek en muziekweergave komt tot uiting in de haast obsessieve aandacht voor kwaliteit en de compromisloze keuze voor hoogwaardige componenten. Een levenslange(!) garantie voor de eerste eigenaar gecombineerd met een strak en tijdloos design staat garant voor vele jaren luisterplezier.

D&D Audio neemt de distributie van Densen per direct over van importeur More Music. “Jaren geleden zag ik Densen op de Heathrow show en was ik meteen gecharmeerd van het uiterlijk. Je kunt eigenlijk wel stellen dat het liefde op het eerste gezicht is geweest,” stelt Dolleman. “Daarnaast zijn het geweldig muzikale producten en heeft Densen de mogelijkheid om eenvoudig te upgraden naar een hoger model. Het merk biedt de consument naast luisterplezier, betrouwbaarheid en een fraai design dus ook veel mogelijkheden.”


EDITORS' CHOICE