NIEUWS

Serverproblemen op HiFi.nl


Redactie HiFi.nl | 16 december 2010

Door een forse storing op één van onze servers is HiFi.nl vanaf afgelopen dinsdagavond ongeveer 24 uur lang niet te bereiken geweest. Om weer zo snel mogelijk ‘in de lucht’ te zijn is er met man en macht is gewerkt om een backup in te zetten op onze uitwijk-locatie. Helaas heeft dit proces langer geduurd dan we hadden gewild. Het goede nieuws is dat we vrijwel volledig terug zijn.

Toch is er vanwege de backup een stukje informatie verloren gegaan. De laatste actuele data is namelijk die van dinsdagochtend, waardoor we een deel van die dag missen in wat er nu online staat.

Dit kan impact hebben op advertenties in de tweedehandsrubriek. Zo kan een advertentie die dinsdag is aangemaakt nu niet meer terug te vinden zijn. Ook kan een advertentie die verwijderd is nu weer tussen het aanbod staan. Op dit moment doen wij ons best om de mensen die hier last van kunnen  ondervinden te traceren. Als je dinsdag wijzigingen in je  profiel op My.HiFi hebt gemaakt kan het zijn dat ook die ongedaan zijn gemaakt. 

 

Als laatste zal ook een deel van de door onze redactie gepubliceerde informatie in onze agenda, nieuws- en achtergrondrubrieken weer moeten worden aangevuld. Dit zullen wij waar nodig vandaag in de loop van de dag doen.

Aan al onze lezers en leden: onze oprechte excuses voor deze offline periode en de eventueel verloren data! Het is een vervelend risico van online publiceren. We doen vandaag graag een beroep op één van de grote voordelen van online publiceren: de collectieve kennis. Dus mocht je vreemde zaken of fouten tegenkomen die wij over het hoofd hebben gezien: mail ons op redactie@hifi.nl

Aan alle mensen die de afgelopen 24 uur non-stop gewerkt hebben aan het beperken van de schade: onze oprechte dank en respect!

Het HiFi.nl team.

EDITORS' CHOICE