NIEUWSVogel`s

Havoned presenteert vernieuwde website

Redactie HiFi.nl | 16 december 2010 | Vogel`s | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Havoned, importeur van audio/video-producten, presenteert haar nieuwe website met volledige nieuwe look&feel. Havoned.nl is opnieuw opgezet en biedt nieuwe gebruikersmogelijkheden voor de bezoeker.

Het geheel heeft een moderner jasje gekregen. “Dit zogenaamde jasje, de look&feel, moest natuurlijk volledig aansluiten bij de bedrijfsactiviteiten van Havoned. Havoned richt zich met name op de distributie van audio/video producten, vandaar de keuze voor een strak, simpele indeling in donkere kleuren," aldus Ruud Schaay, General Manager bij Havoned. De website is vriendelijker in gebruik en geeft uitgebreide informatie over de verschillende merken die worden gevoerd door de importeur.

De website is in principe bedoeld voor directe klanten, de wederverkopers. De winkelier beschikt via de site over diverse productinformatie, nieuwsberichten en een overzicht van de merken. Daarnaast is Havoned.nl ook gemakkelijk te benaderen door de consument. Deze consument kan de site bijvoorbeeld raadplegen voor diverse productinformatie. Binnen een aantal weken zal de dealerlocator online staan, waarbij consumenten eenvoudig een dealer bij hen in de buurt kunnen vinden.

MERK

EDITORS' CHOICE