NIEUWSOptoma

Optoma introduceert 610ST serie


Redactie HiFi.nl | 13 december 2010 | Optoma

De 610ST serie is de nieuwste short-throw projector range van Optoma. Ontworpen met de ontluikende business- en 3D-educatie markt in gedachten, heeft deze nieuwe serie de mogelijkheid om een 60 inch (154cm) (breed)beeld te produceren terwijl de projector zeer dicht op het scherm staat, namelijk maar 68cm.

De combinatie van 3100 ANSI Lumens helderheid met een contrast ratio van 3000:1, gebruikmakend van BrilliantColor(tm) technologie van Texas Instruments, zorgt voor helder beeld met scherpe graphics en de best leesbare tekst.  De 610ST is DLP Lin voorbereid en in combinatie met de juiste PC hardware en 3D educatie software is er mogelijkheid voor trainers en docenten om met de laatste 3D innovaties te werken.

Voor grotere lokalen of ruimtes kan de presentator gebruik maken van de ingebouwde 10w speaker om werkelijke multimedia toepassingen tot uiting te laten komen. De 610ST serie is volledig compatible met Crestron Roomview® en AMX control functies om de projector in een netwerk te managen. In de standaard mode hebben Optoma lampen een levensduur van  4000 uur, waardoor het “total cost of ownership” (TCO) in combinatie met het “filter-free design” sterk gereduceerd kan worden.

EDITORS' CHOICE