NIEUWSInFocus

InFocus introduceert Lite Show III adapter

Redactie HiFi.nl | 01 december 2010 | InFocus

InFocus Corporation, leverancier van digitale displaytechnologie, introduceert de InFocus LiteShow III draadloze adapter. De LiteShow III is te gebruiken in combinatie met elk merk projector, flatpanel of ander scherm met een VGA-ingang. De adapter zorgt ervoor dat gegevens, audio en video via een beveiligde draadloze verbinding met snelheden tot 150 Mbps en met een bereik van 91 meter eenvoudig kunnen worden gedeeld.

Voor integratie met professionele AV-installaties, beschikken de nieuwe modellen van InFocus projectoren over een ingebouwde aansluiting voor LiteShow III. LiteShow III is compatibel met de nieuwste besturingssystemen, waaronder Windows 7, Mac, iPhone en Windows Mobile. Daarmee kunnen deelnemers aan bijeenkomsten met behulp van hun smart phone gemakkelijk informatie delen op een groot projectiescherm.

Nieuwe functies voor samenwerking maken het mogelijk om de apparatuur (zowel computers als draadloze apparatuur) van alle deelnemers in een vergaderingruimte te verbinden aan één enkel presentatiescherm. De informatie uit de apparatuur van vier verschillende deelnemers kan tegelijkertijd geprojecteerd worden. LiteShow III kan gebruikt worden in drie configuraties; alleen als draadloze display, als draadloze display met een internetverbinding en tenslotte als draadloze display met een internetverbinding en beveiligde toegang tot het netwerk. Wanneer een projector of een ander scherm met LiteShow III is aangesloten op een netwerk, dan kunnen de computers in dat netwerk -via Liteshow III- worden verbonden met het presentatiescherm voor het delen van visuele informatie.

De InFocus LiteShow III draadloze adapter is per direct beschikbaar en kost 195 euro excl. 19% btw.


EDITORS' CHOICE