NIEUWSThemescene

ThemeScene HD87 van Optoma

Redactie HiFi.nl | 25 november 2010 | Themescene

Optoma levert nu de ThemeScene HD87: de opvolger van de HD86. De HD87 is een Full HD projector met een beeldkwaliteit van de hoogste categorie en volledige installatie mogelijkheden.

De HD87 koppelt  image processing aan een bijzonder licht en donker detail-weergave, door contrast ratio’s van 80.000:1 (ANSI Contrast ratio 800:1). De 3e generatie van Optoma’s eigen frame interpolatie technologie ‘Puremotion3, zorgt voor een vloeiende en natuurlijke overgang in de frames zonder de voorheen vaak voorkomende trillingen en vervaging (blur) bij het overgaan van frames.

Het Dynamic Black feature zorgt er voor dat film kijken of gaming een hogere impact krijgt door het hoge contrast met een volledig door gebruikers zelf in te stellen ‘’9 step’’ iris met de keuze van vele voorkeur kleur gamma’s. Verder zijn er ook verbeteringen toegepast in het kleur management system (CMS+) die de al aanwezige fijn afstemming van de x/y co-ordinaten verbetert door controle op de lumenwaarde van iedere kleur.

De HD87 heeft alle denkbare analoge en digitale aansluitingen inclusief 3x HDMI v1.3. HD87 is ontwikkeld voor “ease of installation” en is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. En ThemeScene bied ook de mogelijkheid  om met een professionele anamorphische lens met volledig automatische Constant Height Projection te werken, zoals dit ook in grote bioscopen wordt toegepast. Iedere lens-optie is volledig te integreren in de HD87 en werken allemaal met de HD87’s full lens-shift functie waardoor installatie in nagenoeg iedere Home Cinema situatie eenvoudig wordt.

Prijs en beschikbaarheid
De HD87 is per direct leverbaar met een adviesprijs (met standaard lens) van 2.999 euro incl BTW

MERK

EDITORS' CHOICE