NIEUWSCrestron

Crestron introduceert besturingssysteem Prodigy

Redactie HiFi.nl | 15 november 2010 | Crestron

Creston introduceert Prodigy. Prodigy is een besturingssysteem dat AV, verlichting, verwarming etc. kan besturen. Het Prodigy productgamma is een soort ‘bouwkit’ met verschillende elementen die afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

De verschillende elementen zijn ontworpen om naadloos met elkaar samen te werken. De installatie van de besturing verloopt via een eenvoudig 3-stappen plan en Creston ontwikkelde de aparte elementen op zo’n manier dat er geen speciale bedrading nodig is. Wat niet verloopt via een normale LAN of audio kabel, kan opgevangen worden via hoge kwaliteit wireless devices. Alleen de besturingscomponenten worden op hun basislocatie in de woning verbonden met elkaar via Cresnet-bekabeling.

Indien het systeem via de Media Controler op het net wordt aangesloten, kan het volledige systeem (naast de standaard key-pads, via Iphone/Ipad, Crestron draadloze bedieningspanelen, …) bestuurd worden via PC of laptop of iPhone of iPad van waar ook ter wereld. Zo kun je lichten doven op afstand of controleren of de temperatuur per kamer goed is, zodat er geen overmatig energieverbruik is. Kijk voor meer informatie op de website van Creston.


EDITORS' CHOICE