NIEUWS

Decembermaand-tips van Bose


Redactie HiFi.nl | 08 november 2010

Langzaam maar zeker maakt Nederland zich alweer klaar voor de feestdagen in december. Voor iedereen die nog druk is met de voorbereidingen geeft Bose een aantal tips voor de dagen rond kerst en Oud & Nieuw. Natuurlijk veel tips over producten van het merk zelf, maar om een beetje in de stemming te komen wilden we dit onze lezers toch niet onthouden.

De feestdagen zijn natuurlijk niet compleet zonder de jaarlijks terugkerende ‘foute’ liedjes. Bose geeft de top vijf voor kerst en Oud & Nieuw. Ook komt het merk met tips rond het plaatsen van apparatuur in de kamer én biedt het suggesties voor apparatuur die het feest compleet moeten maken. 


Foto: het Bose SoundDock 10 Digital Music System

Zo is er het SoundDock 10 Digital Music System voor de iPhone en iPod, waarbij je volgens Bose geen grote luidsprekers, versterkers of equalizers nodig hebt om een kamervullend geluid te creëren. Voor feestjes die zich van de ene naar de andere kamer verplaatsen is er het Soundlink Wireless Digital Music System, waarmee je de muziek van je computer overal in huis (en ook buiten) kunt beluisteren. 

Ook geeft het merk een aantal cadeautips, bijvoorbeeld de in-ear hoofdtelefoons van Bose met StayHear-tips welke er voor zorgen dat de hoofdtelefoons op hun plaats blijven, en de Bose QuietComfort 15 Acoustic Noise Cancelling-hoofdtelefoon welke vrijwel alle omgevingslawaai elimineert.


Foto: de Bose QuietComfort 15 Acoustic Noise Cancelling-hoofdtelefoon

EDITORS' CHOICE