NIEUWSDenon

Airplay ondersteuning voor Denon-producten

Redactie HiFi.nl | 04 november 2010 | Denon

Denon, dat in 2010 haar ‘100 jaar leiderschap in innovatie en technologie’ viert, heeft aangekondigd dat het AirPlay muziek streaming gaat aanbieden op vier van haar netwerk audio/video componenten. De upgrade, die gebruikers de mogelijkheid biedt om eenvoudig muziek te streamen van hun iTunes collectie naar hun Denon componenten, zal verkrijgbaar zijn via een Firmware upgrade.

Met de toevoeging van AirPlay aan Denon producten krijgen gebruikers een nieuwe ervaring wanneer hun iTunes wordt geopend. Ze kunnen niet alleen genieten van de mogelijkheid om muziek via iTunes te streamen van hun PC over hun thuisnetwerk, maar tevens door toegang te krijgen tot informatie over artiest, album art, verstreken en resterende tijd. De toevoeging van de AirPlay mogelijkheid is volgens Denon mogelijk gemaakt door een combinatie van geavanceerde netwerk technologieën.

Foto: het nieuwe CEOL netwerk muziek systeem

Achim Schulz, Product Marketing Manager Denon Europe verklaart: “Denon’s missie is om klanten de allerbeste thuisbioscoop ervaring te bieden, inclusief maximale comptabiliteit met alle hedendaagse Home Entertainment content en bron componenten. De toegevoegde AirPlay feature is nog een voorbeeld van onze uitstekende relatie met verscheidene streaming partners en onze geavanceerde technologie. Denon producten met upgraded AirPlay feature combineren onze geavanceerde geluidstechnologieën met content flexibiliteit en tillen de thuisbioscoop ervaring naar een hoger niveau”.

Prijs en beschikbaarheid
De upgrade zal eind november voor een bedrag van 49 euro verkrijgbaar zijn via www.denon-upgrade.eu voor drie bestaande Denon AV receivers – de AVR-4311 (2.399 euro), AVR-3311 (1.499 euro) – het nieuwe 100
th Anniversary model AVR-100 (2.499 euro) en het CEOL netwerk muziek system (899 euro).

MERK

EDITORS' CHOICE