Samenwerking Spectral en Samsung voor 3D LED TV

TV-meubel specialist Spectral en Samsung Electronics zijn een strategische samenwerking gestart in Duitsland. Samsung presenteert haar nieuwste 3D LED TV C9000 samen met het hoogwaardige tv meubel "Cocoon", dat Spectral exclusief ontworpen heeft voor de nieuwe premium productlijn van Samsung.

De C9000 van Samsung is uitgerust als een zeer dun scherm met een vlak geborsteld aluminium frame en een slim bedieningspaneel met LCD touch-scherm en geïntegreerde Blu-ray-speler. Het bijpassende premium geluid komt van het overeenkomstige Home Theater System HT-C9950W. De bediening van dit systeem bevindt zich op het display, geïntegreerd op het meubel.Foto: de Cocoon in het zwart met C9000

Met Cocoon is Spectral erin geslaagd om, TV, Home Theatre systeem en tv meubilair samen te smelten tot een elegante ruimtelijke oplossing. Zo is de tuner / het basisstation van de C9000 TV verzonken met de krasbestendig glazen topplaten van het meubel. De bekabeling en aansluitingen naar de voet toe verdwijnen hierdoor volledig in het meubel.

Om bij de bekabeling en aansluitingen in de voet te komen, worden op een simpele manier de glazen panelen opgetild dankzij een doordacht magneetsysteem. Een andere highlight van dit Spectral Samsung meubel is de precies op maat gemaakte mogelijkheid om de subwoofer en centerspeaker binnen in het techniekelement te integreren zodat deze volledig uit het zicht is.


Foto: de Cocoon in `snow` afwerking met C9000

Het is de eerste keer dat Samsung haar nieuwe dimensie van tv kijken presenteert als gezamelijke oplossing samen met een meubelfabriek. "Met Spectral hebben we de samenwerkingspartner gevonden, die het best is v
oor ons
", zei Gerd Weiner, directeur van sales en marketing bij Samsung Duitsland. In een campagne is de premium all-round-oplossing van Samsung en Spectral gelanceerd op de eigen website van Samsung met een webspecial over dit bijzondere meubel en het samenwerkingsverband. 


Foto: ruimte in het meubel

Beschikbaarheid
Cocoon is leverbaar in twee basismodellen: S9091 en S9092, welke optioneel uit te breiden zijn met extra beschikbare meubelelementen aan de linker- en rechterkant. Hoewel er in de Benelux nog wordt gewerkt aan een officiële samenwerking tussen de twee bedrijven, worden de meubels ook al in Nederland geleverd.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »