NIEUWSTannoy

Vernieuwde Revolution lijn Tannoy

Redactie HiFi.nl | 13 oktober 2010 | Tannoy

Tannoy, het luidsprekermerk uit Engeland, vond dat het tijd was de succesvolle Revolution serie te stroomlijnen. Deze lijn van trapeziumvormige luidsprekers is nu helder onderverdeeld in een boekenplankmodel (DC4 en 6) dat tevens dienst kan doen als surroundluidspreker in een home cinema opstelling, een vloerstaander DC4T en 6T) en een centerluidspreker (DC4LCR). Gekozen kan worden uit 4inch of 6inch versies. Om de laagste regionen extra kracht bij te zetten wordt de serie compleet met de Revolution Sub 1001.

Nog steeds wordt gebruik gemaakt van de unieke Dual Concentric drivers die tweeter en woofer in één ontwerp verenigen. Dit resulteert in een zeer lineair afstraalgedrag, daar de luidspreker zich gedraagt als een zogenaamde puntbron. Alle modellen uit de Revolution serie maken gebruik van hoogstaande crossovers met dito componenten.


Tannoy Revolution Serie

Om deze nieuwe Revolution in alle huiskamers tot recht te laten komen, is gekozen voor een moderne afwerking in de kleuren espresso en licht eiken. Voor toepassingen van conventioneel stereo tot surround systeem vormt de nieuwe Revolution de perfecte keuze als prestatie optimaal op het budget moet zijn afgestemd.

MERK

EDITORS' CHOICE