Stewart Couture voegt Swarovski toe aan projectiescherm

Het eerste Couture model is een vast scherm (dus niet oprolbaar), waarbij het frame is verfraaid met kristallen van Swarowski. Deze schermen zijn dus duidelijk niet bedoeld om alleen het geprojecteerde beeld zo mooi mogelijk weer te geven, maar ook om zelf indruk te maken.

Rondom het scherm zit een mat-zwarte VeLux rand om het beeld te omkaderen, terwijl aan de buitenzijde het licht juist wordt gereflecteerd door duizenden kristallen. Degene die interesse hebben in een dergelijke scherm zullen geen genoegen nemen met maar één soort afwerking, en daarom biedt Stewart een keuze in kleuren zoals Diamond, Onyx, Silver, Gold, Rubellite, Amethyst, Sapphire, Ruby, Emerald, Aquamarine, Peridot en Topaz. En als deze nog niet naar je smaak zijn, dan kun je je eigen kleur samenstellen om het scherm perfect in harmonie met je interieur te laten maken.

De Couture Collection frames zijn voorzien van een nieuw ophang-systeem dat het ophangen en uitlijnen van het scherm eenvoudig moet maken. De nieuwe projectieschermen komen dit najaar beschikbaar; prijzen op aanvraag bij Stewart.


EDITORS' CHOICE