NIEUWSSonos

Gratis Sonos Controller for iPad

Redactie HiFi.nl | 29 september 2010 | Sonos

Sonos, toonaangevend ontwikkelaar van draadloze multiroom muzieksystemen, introduceert de Sonos Controller for iPad. Deze applicatie is nu gratis te downloaden in de iTunes App Store.

Voortbordurend op het succes van de zeer gewaardeerde en populaire Sonos Controller for iPhone, is er nu de Sonos Controller for iPad. Deze nieuwe muziekcontroller is geheel geoptimaliseerd voor het grote touchscreen van de iPad. Bekijk samen met je vrienden je kamers, muziek en welke nummers er spelen, allemaal in één scherm, in landschap- of portretmodus. Zoek snel naar je favoriete artiesten via het virtuele toetsenbord en blader door albums met de bekende ‘drag & drop’-functie. Met de Sonos Controller for iPad speelt iedereen in huis DJ. Door te bladeren, te zoeken en te slepen, creëert iedereen de perfecte afspeellijst. Je krijgt een totaaloverzicht van wat er in iedere kamer speelt, inclusief kleurrijke albumcovers, de verstreken tijd voor ieder nummer en meer. Groepeer meerdere kamers of speel verschillende nummers in verschillende kamers zonder onderbrekingen in de afgespeelde muziek.“De iPad biedt met zijn grote en levendige touchscreen een uitstekende gebruikservaring voor muziek in huis”, zegt John MacFarlane, CEO van Sonos, Inc. “We zeer verheugd dat we nu wederom een nieuwe, geheel gratis applicatie kunnen bieden, die het voor gebruikers leuk en eenvoudig maakt om muziek te zoeken, te vinden en af te spelen in iedere kamer in huis.”

Sonos biedt directe toegang tot miljoenen nummers en radiostations, inclusief je iTunes-collectie. En doordat Sonos ZonePlayers direct verbonden zijn met het internet, heb je toegang tot een wereld van muziek zonder je computer te hoeven aanzetten. Alles wat je nodig hebt, is een Sonos ZonePlayer, zoals het Sonos S5 alles-in-één draadloos muzieksysteem, en een Sonos Controller, zoals de gratis Sonos Controller for iPad. Nu speel je elk nummer af in elke kamer en op ieder moment. Speel hetzelfde nummer in iedere kamer van het huis, draadloos en volledig synchroon. Of kies ervoor om juist in iedere kamer andere nummers af te spelen. Beheer de muziek vanaf elke plek in huis, direct op de iPad (of iPhone). Kies gewoon een kamer, een nummer en druk op ‘play’.

Naast de Sonos Controller for iPad introduceert Sonos ook Sonos Software 3.3 met ondersteuning voor Spotify. Dit geeft muziekliefhebbers direct toegang tot meer dan tien miljoen nummers en al hun afspeellijsten in iedere kamer van het huis.Voor meer informatie over de Sonos Controller for iPad, kijk op www.sonos.com/iPad.


EDITORS' CHOICE