NIEUWS

Musica É op Woonbeurs: Dag 2

Redactie HiFi.nl | 27 september 2010

Zondag 26 september 2010 was de tweede dag van de Woonbeurs 2010. Ook het Musica É paviljoen stond weer fris en verzorgd te wachten op de volgende stroom bezoekers. In hal 11 van de RAI konden bezoekers audio, video en home entertainment totaaloplossingen bekijken in een werkelijk woonomgeving, ontworpen door toparchitect Eric Kant.

Bezoekers waanden zich in een echte villa, die chic en op en top Hifi ingericht is. Er is natuurlijk het Home Theater, waar men na een hele dag lopen lekker onderuit kon zakken in de leren bioscoopstoelen. De slaapkamer is uitgerust met een heuse spa. Veel bezoekers zagen zichzelf al liggen in het luxe bad, uitkijkend op de poster met privé-zwembad, die met een beetje fantasie net echt leek. Ook een stukje natuur ontbrak niet, in het zitgedeelte kon men onder een heuse boom plaats nemen. Verder was er natuurlijk ruim aandacht voor de laatste hippe snufjes en gadgets, die men vol verbazing uitprobeerde. Het hele paviljoen zag er strak en verzorgd uit. Wat opviel was de huiselijke sfeer, het gebruik van warme, luxe materialen en de prachtige designmeubelen. Dit is natuurlijk mede te danken aan toparchitect Eric Kant, die het paviljoen ontwierp. Hij was de dag daarvoor ook al aanwezig om bezoekers extra informatie te geven over het paviljoen.

Uiteindelijk was ook dag twee van Musica É geslaagd te noemen. Het Musica É team (herkenbaar aan het zwarte shirt met logo) kan vermoeid, maar voldaan, terugkijken op dag twee van de Woonbeurs 2010. Wil je deze villa met eigen ogen zien? Je hebt nog de kans tot zondag 3 oktober, wanneer de woonbeurs ten einde loopt. Natuurlijk houdt HiFi.nl je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Elke dag worden twee kaarten voor Symphonica in Rosso verloot onder bezoekers van de Musica É stand. Winnaar van dag 2 is Sven Baars uit Nijmegen. De kaarten worden thuisgestuurd.

Bekijk hier het fotoverslag van dag 2. Je kunt ook meer te weten komen over Musica É door de Musica É special op HiFi.nl te bekijken.


EDITORS' CHOICE