NIEUWS

HiFi Studio Zwaard Rotterdam viert 20 jarig jubileum

Redactie HiFi.nl | 22 september 2010

In het jubileumjaar 2010 viert HiFi Studio Zwaard te Rotterdam haar 20 jarige bestaan met een aantal boeiende luistershows in de sfeervolle ambiance van de winkel aan het Ambachtsplein 89 te Rotterdam (afslag nr.16 aan de A20). In samenwerking met Ceelen Techniek importeur Manger Benelux zal een eerste show plaatsvinden bij HiFi Studio Zwaard.

Deze show is tevens een primeur voor het Duitse merk Manger op de Nederlandse Hifi-markt  met de presentatie door technisch directeur en ontwerpster Daniela Manger zelf.

De Manger-Schallwandler principe luidsprekers maken gebruik van een unieke door Joseph Manger ontwikkelde breedbandluidspreker met een frequentie bereik van 80 – 35 Khz. Deze speciale unit wordt in diverse configuraties toegepast in een complete lijn voor zowel studio als thuisgebruik voor de kritische muziekliefhebber en is een openbaring op het toneel van de audiofiele luisteraars door zijn uiterst snelle weergave en neutraliteit.

De HiFi Studio Zwaard ” Manger” Luistershow vindt plaats op vrijdag 8 oktober en zaterdag 9 oktober van 10.00 t/m 17.00 uur. Je kunt je aanmelden voor luistersessies per uur op email: info@zwaard-hifi.nl of tel.nr.: 010-4200303. HiFi Studio Zwaard is gevestigd op Ambachtsplein 89 in Rotterdam.


EDITORS' CHOICE