NIEUWSA Capella

Packard Bell introduceert LED tv

Redactie HiFi.nl | 21 september 2010 | A Capella

Packard Bell introduceert met de Maestro TV een slank en stijlvol Full-HD scherm met LED achtergrondverlichting.

De 21,5-inch (54 cm) Packard Bell Maestro 220 TV en de 24-inch (61 cm) Packard Bell Maestro 240 TV hebben een monitor vanaf slechts 19 mm dik en passen daarmee in elke huiskamer.  Het 16:9 breedbeeldscherm is volgens Packard Bell perfect voor het bekijken van dvd-films en HDTV op werkelijke grootte. De responstijd van 5 ms is volgens de fabrikant ideaal voor spelletjes.

Met een dynamisch contrast van 12.000.000:1 en volledig digitale HDMI-connectiviteit is de Packard Bell Maestro TV ook geschikt voor gebruik in een hoogwaardige surround opstelling.

Op de Packard Bell Maestro TV zijn de aansluitingen zeer toegankelijk. De twee HDMI-connectoren en een USB-connector bevinden zich aan de zijkant, zodat apparaten snel en gemakkelijk zijn aan te sluiten. Aan de achterzijde bevinden zich een coax-connector voor digitaal geluid plus SCART-, VGA-, PC Audio-in- en componentconnectors voor het aansluiten van talloze home-entertainmentapparaten.

Met de twee ingebouwde luidsprekers van 5 Watt kan men tenslotte luisteren naar de favoriete liedjes en lievelingsfilms bekijken.

Een camera of dvd-speler is eenvoudig aansluiten om heerlijk zittend op de bank en met de afstandsbediening vrienden de vakantiefoto’s te laten zien, samen van de nieuwste film te genieten, naar muziek te luisteren of het nieuws op internet te lezen.

En hartstochtelijk gamers kunnen hun console aansluiten op de Packard Bell Maestro TV via de HDMI- of SCART-poort.

Uitgaan met vrienden en toch niet favoriete tv-programmas missen? Dat kan. Steek gewoon een 32 GB-USB-stick in de USB-poort van de Packard Bell Maestro TV, neem het programma op en kijk wanneer het uitkomt.

De Packard Bell Maestro TV-serie zal in september 2010 in de Europese winkels liggen.


EDITORS' CHOICE