Harman Quincy Jones Signature Line

Redactie HiFi.nl | 13 september 2010 | Harman Kardon

Harman lanceert samen met muzieklegende Quincy Jones een nieuwe serie AKG Signature Line headphones, de Quincy Jones Signature Line. 

De Q701 Premium Class Reference Headphones is het pronkstuk van de set. Het is een hoofdtelefoon met grote luchtkussens die perfect over de oren passen, en is inclusief 3D-geluid dat tot nu toe alleen nog beschikbaar was voor high-end speakers en microfonen.

De Q460 is de mini on-ear hoofdtelefoon van Quincy Jones’ Signature Line. Het is een klein apparaat, geschikt om onderweg mee te nemen, en kan op vrijwel elke draagbare audio of video player aangesloten worden. De hoofdtelefoon is licht, comfortabel en blokkeert bijna alle omgevingsgeluiden, ondanks de redelijke kleine oorkussens. Bovendien werkt het perfect met de iPhone, dankzij de ingebouwde remote control om de muziekfuncties te gebruiken.

De Q350 In-Ear zijn oordopjes die volgens AKG zo licht zijn, dat je vergeet dat je ze in hebt. Het geluid is bovendien van goede kwaliteit en is accuraat, waardoor het uitstekend is voor mensen onderweg. Ze worden overigens samen met een case geleverd en sillicone hoesjes, en hebben daarnaast ook een ingebouwde remote control voor de iPhone.

Alle hoofdtelefoons zijn vanaf oktober verkrijgbaar. De Q701 kost 499 euro, de Q460 is 129 euro en de Q350 heb je voor 55 euro.


EDITORS' CHOICE