NIEUWSHDI Dune

Network Media Systems: HDI Dune distributie


Redactie HiFi.nl | 07 september 2010 | HDI Dune

Network Media Systems is sinds deze week de officiële Benelux distributeur van het merk HDI Dune, dat zich specialiseert in hoogwaardige video-streamers.

Op de IFA in Berlijn werden deze week twee nieuwe high-end streamers van het merk gepresenteerd, de HDI Dune HD Max en de HDI Dune Pro, die respectievelijk 499 en 1990 euro kosten.

De Max combineert een zeer goede Blu-ray speler met een krachtige streamer die HD beeldmateriaal tot 1080p kan afspelen. Er is een zeer stil optisch loopwerk aan boord, en de moderne Sigma Designs SMP8642/8643 video processor zorgt voor haarscherpe beelden.


De Pro zal alleen in gespecialiseerde audiozaken verkocht gaan worden. Deze absolute high-end streamer annex Blu-ray/DVD speler beschikt over een forse ringkerntrafo voor minimale interferentie, en heeft zeer hoogwaardige audio-uitgangen voor het afspelen van HD muziekmateriaal met 24bit/192kHz kwaliteit. Bij dit apparaat is alles op alles gezet om de geluidskwaliteit zo hoog mogelijk te maken. De mechanische constructie is extra zwaar, en ook deze speler beschikt over de Sigma Designs 8642 media processor.

De Max is waarschijnlijk vanaf half september 2010 leverbaar, de Pro komt in november. Kijk voor meer informatie op de site van Network Media Systems

EDITORS' CHOICE