NIEUWSMeridian

Meridian Sooloos introduceert Media Source 600

Redactie HiFi.nl | 06 september 2010 | Meridian

Meridian Audio introduceert met de Meridian Sooloos Media Source 600 de eenvoudigste manier om een Meridian Sooloos systeem in een enkele zone aan te sluiten op een bestaande hifiset. De analoge en digitale uitgangen zorgen voor een grote mate van compatibiliteit, zodat alle bestaande hifisystemen uitgebreid kunnen worden met de bijna oneindige muzikale mogelijkheden van een digitaal Sooloos systeem. Aangesloten op een paar luidsprekers van Meridian creëer je een compleet digitaal audiosysteem van topklasse dat ultiem eenvoudig te bedienen is.

Standaard uitgerust met audio rendering waardoor de volledige verzameling van Meridian’s geluidsopwaarderende technologieën toegepast worden. Een superschoon digitaal signaal van hoge resolutie is het resultaat, klaar voor ieder digitaal muzieksysteem. Het systeem is plug-and-play te installeren en kan op vele manieren bediend worden; via het Sooloos 17 inch touchscreen, via een Meridian MSR+ systeem remote of via de Sooloos iPhone/iPad applicatie.

De Media Source 600 is de eerste Meridian Sooloos telg met een geheel nieuw design. Prachtig met de hand gemaakt in de Meridian fabriek te Cambridgeshire vloeien geanodiseerd zilver aluminium en glas elegant in elkaar over. Op de behuizing is geen enkele schroef in het directe zicht te ontdekken.


EDITORS' CHOICE