Nieuw design voor Ultimate Ears 100

Redactie HiFi.nl | 04 september 2010 | Ultimate Ears

Muziek is net zo uniek als de mensen die ernaar luisteren. Met dit uitgangspunt in gedachten introduceert Ultimate Ears, onderdeel van Logitech, vandaag de Ultimate Ears 100 Noise-Isolating Earphones. Deze in-ear headset is verkrijgbaar in vijf verschillende ontwerpen. Elk afzonderlijk ontwerp is gebaseerd op een muziekgenre en de daarbij behorende kleur en artwork.

Of je digitale muziekspeler nu gevuld is met electro beat, hip hop of urban funk, de Ultimate Ears 100 sluit perfect aan bij je (muzikale) voorkeur. Aangezien deze in-earphones zijn getuned door de geluidstechnici die ook de in-earphones van bekende artiesten afstellen, kun je erop vertrouwen dat de weergave van het geluid gepaard gaat met superieure akoestiek. 

  • Effectieve eliminatie van achtergrondgeluid dankzij 24 dB geluidsisolatie.
  • Elk setje in-earphones wordt geleverd met oorkussentjes in vier verschillende maten. Hierdoor is het mogelijk om altijd een optimale pasvorm te kiezen.
  • De beste materialen zijn gebruikt voor onovertroffen duurzaamheid.

Prijs en verkrijgbaarheid

De winkeladviesprijs van (alle variaties van) de Ultimate Ears 100 Noise-Isolating Earphones is 19,99 euro. De nieuwe Ultimate Ears 100 earphones zijn vanaf september verkrijgbaar.


EDITORS' CHOICE