NIEUWSNetgear

Nieuwe Producten NETGEAR

Redactie HiFi.nl | 02 september 2010 | Netgear

NETGEAR kondigt vandaag de NeoTV 350 HD en de NeoTV 550 Ultimate HD Media Spelers binnen de NETGEAR AV-productlijn aan.

De NeoTV 350 HD en de NeoTV 550 Ultimate HD Media spelers maken het mogelijk om digitale video’s, foto’s of muziek rechtstreeks op hun HDTV af te spelen. Daarnaast bieden ze de meest complete toegang tot media collecties, of dit nu opgeslagen is op een USB-stick, een harde schijf, geheugenkaarten, home mediaservers, thuisnetwerken of het internet. Beide modellen ondersteunen HD 1080p, Dolby Digital en DTS surround sound.

De NeoTV 550 beschikt daarnaast over een E-SATA poort voor snellere datasnelheden, volledige Blu-ray disc ondersteuning via een externe speler en uitgebreide metadata tagging zodat gebruikers kunnen zoeken aan de hand van albumhoesjes. Andere features zijn een ingebouwd slot voor een geheugenkaart om foto slideshows op de tv af te spelen, DLNA/UPnP compatibiliteit voor toegang tot mediaservers, network share connectiviteit en een optionele draadloze verbinding op de AV-productlijn NETGEAR.

De NeoTV 350 HD Media speler en de NeoTV 550 Ultimate HD Media spelers zijn beiden beschikbaar vanaf oktober 2010. The NeoTV 350 zal beschikbaar zijn in Europa tegen een verwachte verkoopprijs van 129,99 euro, de NeoTV 550 voor 199,99 euro. 


EDITORS' CHOICE