De AP-10 speakers van CA Electronics

Redactie HiFi.nl | 31 augustus 2010 | CA Electronics

Crusade Audio zet met de AP-10 een eye en ear-catcher neer. De AP-10 is een compacte speaker, die ontworpen is rondom een speciaal gemaakte breedband-unit.

Door het unieke kastontwerp, en de toepassing van een zorgvuldig ontworpen diffuser binnen in de kast, is er geen noodzaak meer tot filtering, zodat alle audio-signalen direct door gaan naar de speaker unit. Dit vertaalt zich in een zeer ruimtelijk beeld, een goede definiëring en stemmen die onvervalst en vrij van fase-fouten worden weergegeven.

Bij de constructie van de kast is gebruik gemaakt van speciale verbindingen, die zorgen voor een zo stijf mogelijke kast. Het perfectionisme zet zich ook voort in het ontbreken van een type-plaatje. De merknaam en type zijn in de achterkant gefreesd.

Om het milieu te ontlasten wordt er enkel gebruik gemaakt van FSC (Forest Stewardship Counsil) goedgekeurd hout, en lijm die geen oplosmiddelen bevat. Het spuiten gebeurt volgens de strenge Nederlandse milieu eisen. De AP-10 is standaard verkrijgbaar in hoogglans zwart, elke andere kleur is mogelijk op aanvraag.


EDITORS' CHOICE