NIEUWSBose

Vernieuwing en uitbreiding Bose in-ear

Redactie HiFi.nl | 29 augustus 2010 | Bose

Het Amerikaanse merk Bose heeft het ontwerp van hun oordopjes vernieuwd. Daarnaast zijn er drie nieuwe hoofdtelefoons ontwikkeld; de IE2, MIE2 en MIE2i.

Aan de oordopjes van Bose is een extra stuk silicone toegevoegd dat precies in het oor past. Op deze manier blijven de oordopjes beter zitten.

Naast vernieuwing was er ook ruimte voor creatie. Bose heeft drie nieuwe hoofdtelefoons ontwikkeld. De IE2 is een standaard ontwerp, voorzien van een microfoon. Deze hoofdtelefoon is vooral geschikt voor de iPod of andere mp3 spelers.  De nadruk ligt vooral op detail en helderheid, zeker bij hogere frequenties.

Voor mobiele telefonie is er de MIE2. Deze is nagenoeg identiek aan de IE2, maar heeft als extra een in-line microfoon. Met één knop kun je oproepen beantwoorden of beëindigen. Die functies vind je ook bij de MIE2i, alleen is deze specifiek gericht op Apple. Hij is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de iPhone, iPod touch, iPad en de MacBook Pro computers, aangezien de microfoon helpt bij stembediening en het regelen van het volume.

De nieuwe hoofdtelefoons zijn vanaf half oktober verkrijgbaar in Europa.


EDITORS' CHOICE