NIEUWSNuforce

Nuforce introduceert Icon-2 en uDac-2

Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2010 | Nuforce

NuForce, de Amerikaanse producent van consumenten audio producten, kondigt de introductie van haar Icon-2 and uDAC-2 desktop audio componenten aan. Samen met de recent op de markt gebrachte high-end Icon HDP en Icon Amp, vormt dit samen een modulair systeem voor een breed publiek.

Gebaseerd op het succesvolle Icon platform, biedt de complete NuForce 24bit/96kHz audio componenten lijn een tot op heden een onbereikbare weergave kwaliteit voor desktop of andere computer gerelateerde audio-omgevingen.

De uDAC-2 biedt in vergelijking met de uDAC een hogere lineaire TOCOS volume controle voor een verbeterde channel tracking bij lagere luister niveaus,  24bit/96kHz USB DAC en een nog betere koptelefoonversterker.

De Icon-2, gebaseerd op de prijswinnende Icon geïntegreerde versterker, heeft 2x24W, een 24bit/96kHz DAC, en een verbeterde koptelefoonversterker en voorversterker.

De NuForce Icon uDAC-2 is verkrijgbaar voor 139 euro, de de Icon-2 heeft een prijskaartje van 349 Euro. De Icon HDP en Icon Amp waren al verkrijgbaar voor respectievelijk 449 Euro en 199 Euro.


EDITORS' CHOICE