NIEUWS

Pink Project: aftellen tot The Wall is begonnen

| 24 augustus 2010

We berichtten er al eerder over, maar het grote aftellen is nu begonnen. Over een maand zal Pink Project The Wall opvoeren voor zo`n slordige 6.000 mensen. Op 18 september is het zover!

Dit alles uit liefde en respect bestaan van dit grensverleggende dubbelalbum, dat dit jaar haar dertigste verjaardag viert. Initiator Peter Chattelin bekend van Chattelin Audio Systems en oprichter van Pink Project in 1992 kijkt om meerdere redenen uit naar dit concert:

“Pink Floyd en muziek in het algemeen zijn mijn drive om te doen wat ik dagelijks doe en put nog dagelijks inspiratie uit deze fantastische muziek. Met zowel mijn winkel als mijn band draag ik uit waar ik werkelijk voor sta, namelijk muziekbeleving in de breedste zin van het woord.”“De geweldige apparatuur waar ik dagelijks met veel liefde mee om ga zie ik als middel om muziekbeleving van ongekend niveau te creeren. Dit is in mijn beleving de enige drijfveer die achter High- End audio zou moeten steken. De inhoud van waar The Wall over gaat is anno 2010 nog steeds zeer actueel dat is een van de unieke kwaliteiten die de muziek van Pink Floyd in zich heeft.”
 
“Erg trots ben ik op het feit dat een aantal bedrijven hun nek zeer ver uitsteekt om Pink Project te laten doen wat het wil doen. We praten hier over een project met een kostenplaatje van een paar ton! Dat er zo`n 100 mensen op die dag belangeloos meehelpen om dit concert onvergetelijk te maken raakt mij en mijn team in positieve zin van het woord.”

De band repeteert al een half jaar zo`n 2 à 3 dagen in de week en de geluidsman die Pink Floyd versterkte tijdens Live8 in 2005 zal Pink Project mixen tijdens de show.

Deze unieke tribute aan The Wall is in zijn geheel opgezet om het publiek een geweldig stuk muziekbeleving mee te geven en tevens iets om over na te denken. Volgens Chattelin in feite hetzelfde als een demonstratie van een geweldig getuned audiosysteem bij Chattelin Audio Systems, maar dan in het groot.

Er zijn nog wat kaarten te verkrijgen u bent van harte welkom! Informatie en kaarten: www.pinkproject.nl


EDITORS' CHOICE