NIEUWSMonster

Monster Turbine Pro Gold in-ears

Redactie HiFi.nl | 08 augustus 2010 | Monster

De Monster Turbine Pro`s zijn ontworpen voor fanatieke audioliefhebbers. Professionele audio ingenieurs en veeleisende audiofielen die weten dat het niet een klein beetje belangrijk, maar heel belangrijk is dat muziek perfect wordt gereproduceerd.

Dit is dan ook de reden dat Monster de luisterervaring naar een hoger niveau wil tillen met de Monster Turbine Pro In-Ear luidsprekers. Je krijgt volgens Monster "met deze modellen de helderheid, details en dynamiek die normaal alleen met de beste studiomonitoren of audiofiele referentie luidsprekers te bereiken is."

Een professional
Monster Turbine Pro`s bieden een dusdanig kraakhelder en gedefinieerd geluid dat alleen behaald kan worden wanneer met alle details rekening worden gehouden. Een luidsprekerunit met een extreem groot bereik is geplaatst in een High-Density metalen behuizing die ongewenste vibraties absorbeert. Hiermee wordt een inerte, niet resonerende akoestische kamer verkregen. Het resultaat is een perfecte basweergave en absolute precisie. Zelfs de kabel is bijzonder, met MicroStrand geleiders en Monster`s gepatenteerde Magnetic FluxTube™ voor `schone` overdracht van alle details.Geluidsisolatie voor Pro Audio.
Professioneel luisteren bij het opnemen of Masteren van muziek vereist niet alleen precisie maar ook geluidsisolatie. Om die reden zijn er meerdere maten oordopjes bijgeleverd om zeker te zijn van een perfecte pasvorm.

De Monster Turbine Pro Gold is vanaf heden leverbaar voor de adviesprijs van 299,95 euro en zal later dit jaar ook verkrijgbaar zijn met ControlTalk™ voor 329,95 euro.


EDITORS' CHOICE