NIEUWS

Tivoli introduceert Model 10

Redactie HiFi.nl | 01 augustus 2010 |

Op 10-10-10 bestaat Tivoli Audio precies 10 jaar. Een bijzonder jubileum voor deze fabrikant van hoogwaardige draagbare radio`s derhalve. En dat vieren ze met een special model: de Model 10.

Tivoli Audio zette 10 jaar geleden de markt voor portable radio`s op zijn kop met de introductie van de Model One: een bijzonder vormgegeven tafelradio met bijzondere klankmatige eigenschappen. Dat de Model One zo goed klonk is voornamelijk terug te voeren op de tunertechnologie van de in 2002 overleden Henry Kloss.

Naast de uitstekende klankmatige prestaties is design altijd een van de belangrijkste pijlers geweest onder het merk, wat er voor zorgde dat de verschillende Tivoli modellen met regelmaat te zien zijn in (televisie)reclames.

Tien jaar later is het dus tijd voor een jubileummodel met de toepasselijke naam Model 10. Dit jubileummodel is zelfs uit te bouwen tot een compleet systeem met digitale bediening. Helaas is er op dit moment nog niet meer informatie voorhanden, maar we houden je op de hoogte.


EDITORS' CHOICE