NIEUWSScansonic

Prijswinnaars Scansonic prijsvraag bekend

| 27 juli 2010 | Scansonic

In samenwerking met importeur Havoned kon je de afgelopen weken op HiFi.nl één van de twee tafelradio`s uit de Future line van het Deense Scansonic winnen: één maal de Scansonic R4 (t.w.v. 319.95 euro) en één maal de Scansonic R5 (t.w..v. 319.95 euro).
Beide modellen zijn voorzien van een stijlvol design, dat helemaal past in een eigentijds interieur. De buitenkant is voorzien van een glossy finish en ronde vormen. Het display is voorzien van een grote ronde knop en is gemakkelijk te bedienen.

Scansonic R4
De Scansonic R4 internetradio is een klein technisch wonder. Een fraaie aluminium draaiknop geeft je toegang tot ruim 15.000 internet radiostations vanuit de hele wereld.

Of je nu wil luisteren naar je favoriete klassieke muziek vanaf een Australisch radiostation, een popstation in Londen of ieder willekeurig ander gespecialiseerd radiostation waar ook ter wereld, de R4 is daarbij je ideale partner. Maar ook muziek die je lokaal op je pc hebt opgeslagen kun je met de R4 benaderen vanuit ieder ruimte in je huis, zowel draadloos als via een bedraad netwerk.

De R4 geeft duidelijke (4-regelig) informatie via het Oled display.

De R4 is verkrijgbaar in zwart, wit en rood.

Scansonic R5
De Scansonic R5 is een voortreffelijk klinkende en kwalitatief hoogwaardige FM tafelradio met ingebouwde slot-loading cd-speler en een Oled display met vier regels.

De R5 biedt vele mogelijkheden waaronder radiotext, alarm met sleeptimer functie en meer voorkeuzezenders dan je ooit nodig zal hebben. Het Oled display is in helderheid te dimmen. De R5 heeft ook ingangen voor een iPod/Mp3 speler of ieder ander apparaat dat via de `aux-ingang` aan te sluiten is.

De R5 is leverbaar in zwart, wit en rood.

en de winnaars zijn....

Jorg Neve is de gelukkige winnaar van een Scansonic R4 en Marcel Eeken mag zich verheugen op de komst van een Scansonic R5 tafelradio.

We willen, mede namens Havoned, de beide winnaars van harte feliciteren met de gewonnen prijs.

MERK

EDITORS' CHOICE