NIEUWSMonster

Monster brengt Miles Davis in-ears

Redactie HiFi.nl | 25 juli 2011 | Monster

.In-ear hoofdtelefoons met aan de buitenzijde een gegraveerd silhouet van Miles Davis en een advies verkoopprijs van een kleine 500 euro, dat moeten bijzondere oordoppen zijn. Monster heeft deze Special Edition In-Ear monitors dan ook ontworpen om net zo meesterlijk en muzikaal te zijn als het genie waarop ze geïnspireerd zijn.

Geweldig voor alle soorten muziek
Maar gelukkig hoef je jezelf niet te beperken tot jazz met deze hoofdtelefoon. De Miles Davis Tribute Jazz hoofdtelefoons zijn ontworpen en nauwkeurig afgestemd om accuraat de unieke klanken van alle muziek te reproduceren.De SuperTipâ„¢ oordopjes
Audiofielen en professionals weten hoe belangrijk geluidsisolatie is, voor een In-Ear hoofdtelefoon is dit enkel en alleen afhankelijk van de oordopjes. Monster is inmiddels de conventionele oordopjes voorbij gestreefd met de nieuw ontwikkelde SuperTips. De Supertips bieden geluidsisolatie zoals in een studio, zelfs in een rumoerige omgeving. Alle nuances en details die de Miles Davis Tribute hoofdtelefoon kan produceren blijven trouw bewaard met deze exclusieve hoofdtelefoon dopjes.


Prijs en beschikbaarheid:
De Miles Davis Tribute hoofdtelefoons is vanaf heden beschikbaar en wordt in een fraaie Miles`trompetkoffer geleverd.
Advies verkoopprijs: 499,95 euro bij de geautoriseerde Monster Cable dealers.


EDITORS' CHOICE