NIEUWSMonster

Monster introduceert Jamz in-ears

Redactie HiFi.nl | 20 juli 2010 | Monster

"Laat u niet misleiden door de kleine afmetingen. Deze kleine jongens geven een Monsterlijk geluid wat je moeilijk kunt geloven, zelfs nadat je ze beluisterd hebt", opent het persbericht van Monster importeur Look & Listen.

Na een paar jaar geleden in de wereld van de hoofdtelefoons te zijn gestapt - met de zeer succesvolle Monster Beats serie - is Monster gaan kijken hoe klein ze een kwalitatief hoogwaardige portable hoofdtelefoon konden maken. Met als resultaat de Jamz en de Lil’Jamz. Volgens Monster geven deze kleintjes een `haast voelbare, diepe bas`.De lichtgewicht in-ears kennen een solide constructie. In tegenstelling tot goedkope plastic oordopjes zijn Jamz en Lil’Jamz gemaakt van niet resonerend metaal wat de muziekweergave ten goede zou moeten komen.  

ControlTalk™
De Jamz en Lil`Jamz zijn vanaf augustus ook leverbaar met Monster ControlTalk™. Voor bediening via de kabel van de iPod, iPhone en iPad en om handsfree te bellen met een iPhone.
Prijs en beschikbaarheid:
De Jamz In-Ear hoofdtelefoons zijn vanaf heden leverbaar voor 119,95 euro en de Lil`Jamz voor 89,95 euro. De Jamz met ControlTalk™ gaat 139.95 euro kosten en de Lil`Jamz met ControlTalk™ 119,95 euro.


EDITORS' CHOICE