NIEUWSLogitech

Surround set Z506 van Logitech

Redactie HiFi.nl | 17 juli 2010 | Logitech

Logitech onthulde onlnags de Logitech® Surround Sound Speakers Z506, een nextgen speakerset die garant staat voor een grootse, meeslepende geluidservaring. De nieuwe speakerset biedt volop flexibiliteit en is eenvoudig aan te sluiten op vrijwel alle entertainment apparaten waaronder de PC, PLAYSTATION®3 (PS3™), Xbox 360®, Wii®, iPod® en DVD speler.

“De Logitech Surround Sound Speakers Z506 zijn speciaal ontworpen voor mensen die zelf de speakeropstelling in verschillende kamers willen bepalen”, zegt Rogier Volmer, country manager Logitech Benelux. “Een gameconsole sluit je eenvoudig aan met een RCA verbinding, een PC via de geluidskaart en een digitale muziekspeler via de 3.5 mm aansluiting. Kortom, de Logitech Z506 speakers ondersteunen vrijwel alle mogelijke home-entertainment configuraties. Zo geniet je binnen de kortste keren van oorstrelend geluid, ongeacht de geluidsbron”.

Voor het zo eenvoudig mogelijk aansluiten van de Logitech Surround Sound Speakers Z506 zijn alle kabels voorzien van kleurcodes en wordt het systeem geleverd met een accessoirekabel voor het direct aansluiten van geluidskaarten en muziekspelers. Speciaal voor gamers is de Z506 speakerset eenvoudig aan te sluiten op een gameconsole middels een RCA kabel. Daarnaast kunnen er op de Logitech Surround Sound Speakers Z506 twee verschillende apparaten gelijktijdig aangesloten worden, bijvoorbeeld een gameconsole en een digitale muziekspeler. Dat scheelt een hoop gepriegel met het wisselen van kabels.

De speakerset levert 3D Stereo surround sound waarbij het tweekanaals stereogeluid geconverteerd wordt naar surround sound, ideaal om volledig op te gaan in films of games. De set levert maar liefst 75 watt (RMS) vermogen en kan probleemloos een ruimte vullen met solide geluid. Sterker nog, de ramen zullen trillen wanneer je het volume even ‘open draait’. De krachtige down-firing subwoofer levert een krachtige bas en wekt muziek, films en games tot leven. Met behulp van de afzonderlijke bediening kan de bas volledig naar wens ingesteld worden. Ideaal om net het juiste beetje ‘oempf’ toe te voegen aan het geluid. Indien andere huisgenoten niet mee willen genieten, zijn de Logitech Surround Sound Speakers Z506 ook uitgerust met een hoofdtelefoonaansluiting. Perfect voor het genieten van muziek in de late uurtjes.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Logitech Surround Sound Speakers Z506 zijn vanaf begin augustus leverbaar voor een winkeladviesprijs van 77,99 euro.


EDITORS' CHOICE