NIEUWS

Hay-End Audio gaat Odeon importeren

Redactie HiFi.nl | 12 juli 2010

Hay-End Audio is verheugd de luidsprekersystemen van Odeon te mogen leveren in de Benelux.

Bijzonder aan deze luidsprekers zijn de uit massief hout gedraaide hoorns voor de tweeter - en bij de driewegsystemen ook voor het midden. Deze hoorns zorgen enerzijds voor een hoog rendement en anderzijds, door hun bolvormig golffront, voor een breed afstraalgedrag. Dit garandeert een brede, diepe ruimtelijke weergave en precieze lokalisering van stemmen en instrumenten - geheel los van de kasten, ongeacht de zitpositie.

Verder zijn grotere systemen uitgerust met het unieke TPS systeem dat de gebruiker de mogelijkheid geeft de basoutput precies te doseren. De Rigoletto maakt daarnaast gebruik van een gevouwen hoorn. Door hun hoge tot zeer hoge rendement en eenvoudige filters zijn deze systemen ook uitermate geschikt voor kleinere en grote buizenversterkers.

Odeon luidsprekersystemen worden geheel in Duitsland gebouwd. Dit staat garant voor een perfecte en robuuste kwaliteit. Omdat een perfect klinkende luidspreker ook een sieraad in ieder interieur moet kunnen zijn, zijn de producten leverbaar in talloze houtsoorten, lakken en combinaties daarvan.

Al met al exclusieve weergevers voor mensen die in alle opzichten de hoogste eisen stellen. Odeon heeft een breed assortiment: monitor, center speaker, en kleine tot zeer forse driewegsystemen van 125kg.
 
Uitgebreide gegevens, leverbare houtsoorten en lakken, testrapporten, achtergrondinfo en foto’s vindt u op de site van de fabrikant: www.odeon-audio.com
Voor een demo, prijzen en verdere vragen, bel of mail naar Hay-End Audio:

(0031)(0)6 155 45 270
info@hayendaudio.nl
www.hayendaudio.nl


EDITORS' CHOICE