NIEUWSProjecta

Projecta 3D Projectiedoeken

Redactie HiFi.nl | 23 juni 2010 | Projecta

(ingezonden mededeling)

Voor passieve 3D projectie is het behoud van de polarisatie nodig om een goed 3D resultaat te behalen. De traditionele  ‘Zilver doeken’ die jaren hiervoor zijn gebruikt, worden ingehaald door het revolutionaire 3D Virtual Grey en 3D Virtual Black.

Deze projectiedoeken zijn specifiek ontwikkeld voor passieve stereoscopische 3D projectie. 3D Virtual Grey is een flexibel vinyl materiaal en is ontwikkeld voor opzichtprojectie. 3D Virtual Black is een flexibel lichtdoorlatend materiaal en is ontwikkeld voor doorzichtprojectie. Beide projectiedoeken leveren 99% polarisatie.
 
Het behouden van de polarisatie van een geprojecteerd op een projectiescherm is altijd het grootste obstakel geweest in het verleden. Andere voordelen van 3D Virtual Grey zijn een gain van 1.85 en een kijkhoek van 22 graden. Het materiaal is naadloos tot een hoogte van 488 cm.


 
3D Virtual Black elimineert effectief stereoscopische cross talk of ghosting terwijl er een polarisatie van 99% wordt behouden. Daarnaast heeft het 3D Virtual Grey de hoogste  ‘extinction’ waardes in de gehele markt. Het resultaat is een nieuwe dimensie in passieve 3D stereoscopische projecties. Andere belangrijke voordelen van 3D Virtual Black zijn een gain van 3.0 en een kijkhoek van 20 graden. Het materiaal is naadloos tot een hoogte van 488 cm.
 
Markten voor 3D Virtual Grey en 3D Virtual Black projectiedoeken zijn bioscopen, de entertainment industrie, medische applicaties, museums, industrieel, achitectuur en de gaming industrie.
 

EDITORS' CHOICE