NIEUWSProjecta

Projecta introduceert Tensioned Descender (RF) Electrol

Redactie HiFi.nl | 23 januari 2010 | Projecta

(ingezonden mededeling)

Projecta breidt de range inbouwoplossingen uit met een tab-tensioned versie van de Descender Electrol. Dit elektrische projectiescherm voor plafondinbouw is tijdens de ISE 2010 in Amsterdam officieel geïntroduceerd.

Dankzij het tab-tensioned gespannen projectiedoek garandeert de Tensioned Descender (RF) Electrol een vlak projectieoppervlak. Het projectiedoek wordt aan vier zijden opgespannen door een traanvormige aluminium onderbalk en nylon spankoorden aan beide zijkanten in de parabolische vorm van het projectiedoek. De Tensioned Descender Electrol is leverbaar met een standaard 220v wandschakelaar of met een radiofrequente afstandsbediening. Meerdere projectiedoeksoorten voor opzichtprojectie zijn leverbaar bij dit projectiescherm, namelijk Matwit, High Contrast Cinema Vision en High Contrast Cinema Vision Sound.


 
De Tensioned Descender (RF) Electol heeft een duurzame stalen koker met een afwerkrand voor een onopvallende plafondinbouw. De koker is 13,6 cm hoog en 16,5 cm breed en is ontworpen voor een makkelijke installatie in vaste of systeemplafonds. Na inbouw blijven de motor en projectiedoek bereikbaar voor afstelling en onderhoud dankzij het Easy Serviceability Systeem. De onderplaat en behuizing blijven met elkaar verbonden.
 
De koker en het projectiedoek zijn op maat te maken in verschillende formaten en beeldverhoudingen tot een breedte van 300 cm. De koker van de Tensioned Descender (RF) Electrol kan in iedere RAL kleur worden geleverd voor een integratie in ieder interieur. Standaard is de koker gepoedercoat in RAL 9016.

EDITORS' CHOICE