NIEUWSMarantz

Marantz lanceert nieuwe AV line-up

Redactie HiFi.nl | 18 juni 2010 | Marantz

(ingezonden mededeling)

Dit jaar lanceert Marantz een volledig nieuwe range aan audio/video componenten, die elke hoek van de audio/video markt kan bedienen. Of consumenten nu een high-end product willen of een hoogwaardig lifestyle design.

Voorzien van de laatste technologie – waaronder 3D compatibiliteit, USB ingang voor digitale audio van een iPod, en een optionele iPad vriendelijke draadloze Bluetooth audio ontvangst via RX101; de nieuwe componenten staan garant voor de waarschijnlijk beste A/V range van Marantz.
 
De compacte NR1501 blijft ook dit jaar beschikbaar en met de nieuwe NR1601 wordt de lijn van compacte, platte receivers uitgebreid. Een drietal meer traditioneel vormgegeven A/V receivers brengt de complete line up naar een hoger niveau: aanvullend op de SR5005 en SR6005 zal de SR7005 de A/V receiver line up completeren. De SR7005 is compatibel met 3D TV, voorzien van zes HDMI 1.4a ingangen en twee uitgangen en biedt onder andere streaming (inclusief internet radio en Napster) vanaf PC’s. Ook de range van losse A/V componenten wordt dit jaar uitgebreid met de AV7005 A/V voorversterker/processor, de MM7025 twee-kanaals en MM7055 vijfkanaals eindversterker zijn ze allen uitgerust met XLR connectiviteit.


 
Twee nieuwe Blu-ray spelers, de UD5005 en de UD7005, zullen het succes van de huidige universele HD spelers voortzetten. Beide modellen ondersteunen SACD playback en door hun DLNA 1.5 certificering tevens audio en video netwerk streaming. Deze 3D-ready componenten brengen de audio en video voortbrenging van de UD8004 en de UD9004 naar een beter betaalbaar prijspunt.
 
Meer informatie over elk product afzonderlijk zal de komende weken volgen.
MERK

EDITORS' CHOICE