NIEUWS

Stagair(e) gezocht: tip ons en word beloond!

Redactie HiFi.nl | 16 juni 2010
Op onze redactie in het centrum van Tilburg hebben wij doorlopend plaats voor MBO en HBO studenten die een leerzame en leuke stage zoeken in de journalistiek en communicatie. Ken jij een geschikte en gemotiveerde kandida(a)t(e)? Breng ons met hem/haar in contact en ontvang tot 350 euro te besteden in de Muziek.nl webwinkel. Zelf geïnteresseerd? Lees gauw verder!

Xingo, het bedrijf achter HiFi.nl, is een jonge en dynamische crossmediale uitgeverij. Onze andere belangrijke publicaties zijn het (gedrukte) glossy magazine Hifidelity en de muziekportal Muziek.nl, waarvoor we samenwerken met Universal Music. 
Foto: ons redactiekantoor in hartje Tilburg

De beleving van muziek en film staat binnen al onze publicaties centraal, of het nu gaat om de nieuwste generatie iPod, de dunste LED-televisie of die laatste plaat van Muse. Onze ideale toekomstige stagair(e) heeft dan ook een passie voor muziek, en affiniteit met film en geluidsapparatuur is een pré. Lees hier meer over wat een stage bij Xingo precies inhoudt.Help je ons aan een gesprek met een eventuele stagair(e), dan ontvang je een waardebon t.w.v. 50 euro in de Muziek.nl webwinkel. Als hij/zij ook bij ons aan de slag gaat voegen we daar nog eens 300 euro aan toe. Neem voor die gouden tip snel contact op met hoofdredacteur Marc Brekelmans via marc@xingo.nl. Als je zelf interesse hebt kun je Marc natuurlijk ook e-mailen!

EDITORS' CHOICE