NIEUWS

Nieuwe MoFi releases beschikbaar

Redactie HiFi.nl | 15 juni 2010

Mobile Fidelity Sound Lab (ook wel MFSL of MoFi genoemd) is één van de oudste audiofiele muzieklabels. Ze hebben geen eigen artiestenstal, maar brengen re-releases uit van legendarische albums in de genres pop, rock, jazz en klassiek.

Al sinds 1977 staat dit label bij audiofiele muziekliefhebbers in zeer hoog aanzien vanwege de perfecte kwaliteit van zowel de geluidskwaliteit als de dragers (MoFi ontwikkelde bijvoorbeeld als eerste een cd met een gouden reflectielaag).

De oplages van MoFi zijn altijd sterk gelimiteerd. Vaak niet meer dan een paar duizend stuks wereldwijd. Het is daarom zaak om snel te handelen als er nieuwe releases worden aangekondigd. Uiteraard kun je er op vertrouwen dat Muziek.nl altijd de nieuwste titels heeft. Maar let op: ook onze voorraad is eindig.

Wat veel mensen niet weten is dat Mobile Fidelity ook een aantal uitstekende vinyl-accessoires levert. Hun platenborstel werkt zeer goed, omdat hij uitstekend in de hand ligt en de gebruiker dus tot diep in de groeven stof kan wegpoetsen. Deze borstel is overigens ook te gebruiken bij natte reiniging met een platenwasmachine.

Tot slot willen we je graag wijzen op de zeer goede recordable cd- en dvd schijfjes van Mobile Fidelity. Die zijn niet alleen superieur aan alles wat er op de markt verkrijgbaar is als het gaat over het branden van muziek of films, maar ze zijn door hun hoge betrouwbaarheid en hun extreem lange houdbaarheid (van meer dan honderd jaar) dus ook ideaal om je kostbare vakantiefoto`s op te archiveren.

Klik hier om alle MoFi releases op Muziek.nl te bekijken

 


EDITORS' CHOICE