Altec Lansing iPhone/iPod dock

(ingezonden mededeling)

Altec Lansing introduceert de inMotion Compact (iMT320), een draagbaar speaker dock geschikt voor iPhones en iPods, inclusief de iPhone 3GS. De inMotion Compact beschikt over een krachtig geluid en is in te klappen tot een klein boekformaat, waardoor hij makkelijk is mee te nemen.

De inMotion Compact beschikt over een vol geluid dankzij de naar voren gerichte speakers die de lage tonen versterken. De twee 2 inch drivers geven de muziek goed weer. Het speaker dock is gecertificeerd met `Works with iPhone` wat inhoudt dat de GSM-signalen geen invloed hebben op het geluid en de telefoon niet in vliegmodus hoeft te worden gezet.

De flexibele, lederen-look standaard kan over het speaker dock worden geklapt ter bescherming voor onderweg. Stroomvoorziening gebeurt via een adapter of vier AA-batterijen. Er is een 3,5mm poort om een tweede apparaat aan te sluiten, zoals een computer, cd-speler of mp3-speler.

De Altec Lansing inMotion Compact (iMT320) is per direct beschikbaar, zowel via online als traditionele retailers. De adviesprijs bedraagt 79 euro.


EDITORS' CHOICE