NIEUWSScansonic

Uitbreiding van de Scansonic Future Line

Redactie HiFi.nl | 08 juni 2010 | Scansonic

(ingezonden mededeling)

Scansonic introduceert opnieuw twee modellen ter aanvulling van de Future Line. De R4 en R5 vormen een welkome aanvulling.

Beide modellen zijn voorzien van een stijlvol design, dat helemaal past in een eigentijds interieur. De buitenkant is voorzien van een glossy finish en ronde vormen. Het display is voorzien van een grote ronde knop en is gemakkelijk te bedienen. Zowel de R4 als R5 zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals zwart, rood en wit. De R4 en R5 van Scansonic zijn bovendien ook beide in een zwart leren finish verkrijgbaar.

De nieuwe radio van Scansonic geeft je toegang tot meer dan 15.000 radiostations van over de hele wereld. De Scansonic R4 is
een internet radio voorzien van ethernet en wifi. Zonder enige
vertraging kunt u daarmee luisteren naar ieder gewenst radiostation.
Daarnaast is deze radio ook voorzien van een standaard
FM-functie.

De internet radio is voorzien van een OLED-display met 4 lijnen, een input voor iPod en MP3.


Foto: Scansonic R4

De tafelradio is voorzien van CD-speler en FM-radio. De R5 beschikt daarnaast over diverse features, zoals radiotext, alarm en snoozefunctie. Het OLED-scherm is scherp vanuit elke hoek en kan indien gewenst ook qua licht/donker nog worden aangepast.

De Scansonic R5 is tevens voorzien van een input voor iPod en MP3. Er wordt standaard bij de R5 een afstandsbediening geleverd.

Beide modellen zijn per direct verkrijgbaar. Consumentenadviesprijs (incl. BTW) is: 319,95 euro (R4) en 319,95 euro (R5).

MERK

EDITORS' CHOICE