NIEUWS

Vaderdag 2010 cadeautips

Redactie HiFi.nl | 07 juni 2010
Zondag 20 juni is het vaderdag, en naast zelf voorgelezen versjes en beschilderde stenen (je bent een kei van een pappa!) zijn er genoeg hebbedingen waar vader ook vrolijk van wordt.

Leo Blokhuis schrijft in zijn boek Grijsgedraaid een groot aantal interessante achtergrondverhalen over muziek. Welke geschiedenis heeft een bepaald liedje, wie werkten er aan mee, en welke trivia zijn er te vertellen? Popprofessor Blokhuis schrijft smakelijk en zijn analyses en onthullingen zijn zeer de moeite waard. Inclusief cd met talloze luistervoorbeelden. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Als hij teveel cd`s heeft die overal in huis liggen heeft hij waarschijnlijk een ruimteprobleem bij het opbergen. Dan komt de CD Softcover goed van pas. In deze duurzame opbergmapjes van Zwitsere makelij kunnen naast het cd-tje ook het boekje en de inlay worden opgeborgen. De ruimtebesparing ten opzichte van de traditionele jewelcase is maar liefst 75%. Klik hier voor meer informatie.
Als hij nog elpees draait heeft hij er vast wel een paar bij die op het oog vanwege de mooie hoes heeft gekocht, maar die muzikaal toch niet zo interessant bleken te zijn. Die kan hij netjes als schilderij aan de muur hangen met de Art Vinyl Play & Display wissellijst. Het wisselen gaat heel eenvoudig, dus ook als hij zijn lievelingsplaat er in heeft zitten kan hij hem afspelen wanneer hij wil. Klik op de afbeelding voor meer informatie.


Omdat cd`s tijdens het afspelen met grote snelheid ronddraaien is iedere onbalans van invloed op de weergavekwaliteit. Door de cd te stabiliseren met De Mat van Art Speak hoeft de foutcorrectie van de cd-speler minder te doen en klinkt de muziek beter. Werkt in alle cd-spelers behalve modellen van met een VRDS loopwerk van TEAC, en oudere modellen van Pioneer met een Stable Platter mechanisme. Klik hier voor meer informatie.

 
Vette vingers en aangekoekte stofdeeltjes veroorzaken tikken, en verstoren zo het luisterplezier van de platendraaier. Wie niet zo`n uitgebreide collectie heeft, of wie eens wil proberen of natte lp-reiniging iets voor hem is heeft met de Knosti Disco Antistat een perfecte instap. Inclusief een liter vloeistof, geïntegreerd afdruiprek en filtermateriaal voor na het platenwassen. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 
Exile On Main Street is volgens velen het beste album dat The Rolling Stones ooit maakten, en deze superuitgebreide box bevat naast het geremasterde album o.a. ook een bonuscd met interessant restmateriaal en nooit uitgebrachte nieuwe nummers, twee 180-grams lp`s, een boek en een dvd met de documentaires Stones In Exile, Cocksucker Blues en Ladies and Gentlemen… The Rolling Stones. Klik op de afbeelding voor meer informatie.
Vroeger was je `van de Stones` of `van de Beatles`. Als de Rolling Stones heruitgave van Exile On Main Street niet de juiste keus zou zijn is de kans groot dat je met de Beatles Remastered box wel in de roos schiet. Alle reguliere studioalbums van The Beatles plus een verzameling zeldzame opnames zitten er in. Prachtig geremasterd in de legendarische Abbey Road studio én nu ook allemaal in stereo. Klik hier voor meer informatie.
De grootste band sinds de Beatles en de Stones is natuurlijk U2. Hun No Line On The Horizon tournee werd in The Rose Bowl in Californië vastgelegd. 97.000 uitzinnige fans waren er live getuige van, en met deze bijzonder registratie kun je achteraf bijna deel uitmaken van dat publiek. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 
Eén van de best verkochte accessoires voor het opwaarderen van een geluidsinstallatie is de Densen Demagic CD. Met een korte serie speciale signalen wordt de geluidsinstallatie effectief gedemagnetiseerd, waarna de muziek beter klinkt. Ongelooflijk? Duizenden tevreden klanten gebruiken hem regelmatig, en willen hem niet meer kwijt. Klik hier voor meer informatie.
Een vader met een gaaf muziek-T-shirt is een coole vader. Bij Muziek.nl heeft hij de keuze uit een groot aantal bands. Behalve de gebruikelijke T-shirts van merchandising topkwaliteit kun je bij ons ook terecht voor de luxe shirts van Amplified, die ook erg geliefd zijn bij pop- en filmsterren. Vooral de versies met afbeeldingen in gekleurde strass-steentjes zijn zeer gewild. Ook voor heren! Klik op de afbeelding voor meer informatie over Amplfied, of klik hier voor de reguliere T-shirts.

EDITORS' CHOICE