NIEUWSUltrasone

Nieuwe PRO lijn Ultrasone Headphones


Redactie HiFi.nl | 02 juni 2010 | Ultrasone

(ingezonden mededeling)

Tijdens de afgelopen Hifi Show in München heeft Ultrasone haar vernieuwde PRO-Serie gepresenteerd. Een tweetal modellen zal verdwijnen waardoor er een overzichtelijkere opbouw zit in het assortiment. Hierdoor wordt het gemakkelijker om de juiste hoofdtelefoon te kiezen voor elke gebruiker. De PRO 650 en PRO 2500 verdwijnen uit het assortiment. Nieuw in het assortiment is de PRO 2900.

De nieuwe PRO 2900 is de opvolger van de PRO 2500 en is de open versie van de succesvolle PRO 900 hoofdtelefoon. Vanaf nu zullen alle modellen in de PRO lijn voorzien zijn van nieuwe kleuren en hoogwaardige soft lacquer afwerking.
 
De PRO 2900 is voorzien van een nieuw ontwikkeld titaan bedekte driver. Verder is hij voorzien van de door Ultrasone gepatenteerde ULE technologie, die ervoor zorgt dat eventuele straling wordt afgeschermd. Hij wordt geleverd met een zeer flexibele kabel (USC-kabel) en is voorzien van Neutrik connectoren. Tevens vindt u in de verpakking een stevige hardcase om uw PRO 2900 in op te bergen, 2 afneembare snoeren (spiraalvorming en normaal), extra oorkussens en een demonstratie cd.


Foto: Ultrasone PRO 750

Naast de nieuwe modellen in de PRO-serie heeft Ultrasone ook een nieuwe versie van de Edition 8 gelanceerd. Deze high-end hoofdtelefoon gaat door het leven als Edition 8 Palladium. Deze versie heeft een luxere afwerking als de Ruthenium versie en is voorzien van oorschelpen die zijn gemaakt van Palladium metaal met zwart keramische onyx inleg. Dit maakt de Edition 8 nog exclusiever.
 
Ultrasone verwacht de nieuwe modellen vanaf midden juni 2010 in de winkel. De Edition 8 Palladium is vanaf heden leverbaar.

EDITORS' CHOICE