Bowers & Wilkins op de Indy 500

(ingezonden mededeling)

Een aantal race auto`s die gesponsored zijn door high-end speaker maker Bowers & Wilkins, zullen deelnemen aan de 94e ronde van de Indianapolis 500 op 30 mei.

De sponsoring is onderdeel van de bedrijfsstrategie om naamsbekendheid te verspreiden onder traditionele inkopers van high-end home speakers. Dit omdat B&W aan het uitbreiden is met producten in de catgorie van auto-geluidssystemen voor Jaguar, iPod-docking speaker systemen en hoofdtelefoons.
 
De auto`s, die in het bezit zijn van het Fazzt Race Team, zijn de eerste race auto`s die worden gesponsord door B&W. Ze begonnen pas een aantal maanden geleden met het sponsoren. De team competitie in de Brazilian Sao Paulo Indy 300 was de eerste keer.
 
Tijdens de Indy 500 zal Alex Tagliani in een van de gesponsorde auto`s racen. Hij komt terug naar Indianapolis na zijn debuut in 2009. Tagliani was vorig jaar rookie van het jaar in Indianapolis. Hij begon als 33e en finishte op de 11e plaats. Dit jaar rijdt hij in auto No. 77. De andere auto, No. 33, wordt bestuurd door Bruno Junqueira.
MERK

EDITORS' CHOICE