Dynaudio distributeur Chord Electronics

Vorige week berichtte HiFi.nl dat het Britse merk Chord Electronics per direct gedistribueerd gaat worden door Dynaudio International GmBH. Hifi.nl sprak met Edwin Vlieger van Dynaudio in Nederland.

Voor consumenten zal er weinig gaan veranderen. "We willen vooral Chord Electronics goed in de markt zetten. Er komen weer fantastische nieuwe producten aan. Chord Electronics is vooral veel bezig met streaming." Zo verschijnen in juli 2010 een 50 Watts Mono Power Amplifier en een Multimedia Mini-PC in de Chordette-serie.
 

Foto: Chordette voorversterker

"We willen ook het dealernetwerk van Chord Electronics gaan uitbreiden. We nemen het huidige dealernetwerk van Chord Electronics eens goed onder de loep. En dan komen er nieuwe dealers bij en in sommige gevallen zullen er ook dealers afvallen. Maar Chord Electronics zal dus naar alle waarschijnlijkheid op meer plekken te verkrijgen zijn in de toekomst", aldus Vlieger. "Daarnaast willen we in de toekomst gaan werken met twee verschillende soorten dealers. Full size dealers, die gewoon alle producten verkopen en dealers die producten uit de Chordette-serie verkopen."┬Ł


Foto: Chordette Phono

Voor Nederlandse ge├»nteresseerden is de website www.chord-electronics.nl in de maak, die op zeer korte termijn van start zal gaan. Via dat webadres bestaat al wel de mogelijkheid om aan te melden voor de Chord nieuwsbrief. 

EDITORS' CHOICE