Musical Fidelity introduceert de M3-lijn

(ingezonden mededeling)

Voor Musical Fidelity was het een logische beslissing om haar productreeks een algehele vernieuwing te laten ondergaan. Begonnen met de toplijn AMS / Primo is het nu tijd voor de M3 lijn. De eerste producten in deze lijn zijn de M3i geïntegreerde versterker en de M3CD cd-speler.

Het is aan deze nieuw vormgegeven lijn om de traditie van Musical Fidelity voort te zetten. Deze traditie behelst niet alleen een prominent aanwezige volumeknop, volgens Musical Fidelity het kenmerk van een echte high-end installatie, maar ook de kracht in combinatie met muzikaliteit die we kennen van het Britse merk. Zowel de M3i geïntegreerde versterker - met beschikking over maar liefst 76Watt per kanaal - als de M3CD met hoogwaardige DA converter en robuuste loopwerk weten te imponeren door hun prijs/kwaliteit verhouding. Opvallend aan de M3CD is de afwezigheid van een CD lade. De sleuf zou licht en stof buiten houden, hetgeen volgens Musical Fidelity de prestaties ten goede zou komen.

Musical Fidelity heeft in haar geschiedenis vele topversterkers en cd-spelers ontworpen. De M3i in combinatie met de M3CD zou volgens Musical Fidelity het resultaat van hun zoektocht naar de perfect klinkende versterker/CD combinatie in het middensegment moeten zijn; het is deze zoektocht naar perfectie die steeds voor de drijfveer heeft gezorgd.

De M3i is een prachtig opgebouwde geïntegreerde versterker met een voldoende energiereserve om ook de moeilijker aanstuurbare luidsprekers aan te kunnen. Bijna onmeetbaar lage vervorming en prachtige signaal/ruis verhoudingen moeten garant staan voor muzikaliteit. Maar ook de buitenkant verbluft. Op afstand bedienbaar is de M3i niet alleen klaar voor de toekomst maar ook zeer gebruikersvriendelijk. De M3CD is hier speciaal op afgestemd. Een lijn om in het oog te houden.

MERK

EDITORS' CHOICE