NIEUWSPS Audio

PS Audio actie bij Muziek.nl

Redactie HiFi.nl | 05 mei 2010 | PS Audio

Altijd al een PS Audio Power Center, Juice Bar, Noise Harvester of Power Plant willen aanschaffen? Dan is nu het juiste moment, want Muziek.nl heeft momenteel een erg mooie actie.

Het Quintet Power Center beschermt uw A/V set tegen schadelijke piek- en onderstromen én blikseminslag. Daarnaast zorgt zijn ‘Sate of the Art’ netfilering met Nano-Crystalline scheiding van de verschillende zones voor een aangenaam en rustig klank en videobeeld. De Quintet Power Center is nu verkrijgbaar met maar liefst 100 euro korting (van €699 voor €599).

Duet Power Center en Juice Bar II zijn de ideale netfiltering en bescherming voor het aansturen van eindversterker(s), een kleinere set of om componenten van elkaar te isoleren met verschillende netsnoeren. De Juice Bar II is nu te koop met 35 euro korting (van €269 voor €234), op de Duet Power Center (van €369 voor €319) krijg je zelfs 50 euro korting!

De Power Plant Premier is nu tijdelijk verkrijgbaar met maar liefst 200 euro korting (van €2795 voor €2595). De Power Plant Premier is een fraai en smaakvol vormgegeven en degelijk gebouwd apparaat, dat daadwerkelijk doet wat de specificaties en de fabrikantenclaims beloven. Het volledige potentieel van een geluidsinstallatie kan zich beter manifesteren naarmate de drijvende kracht achter de muziek - de gemoduleerde netspanning die in feite de hoorbare muziek vormt - stabiel,  en volledig ontdaan is van zoveel mogelijk storende factoren.

Voor mensen die met bescheiden middelen willen profiteren van de kennis en kunde van PS Audio is er de PS Audio Noise Harvester. De Noise Harvester pakt het stroomprobleem aan waar het ontstaat: in de stroomtoevoer. Hij haalt vervuiling uit het net en zet deze om in lichtpulsen. De Noise Harvester is nu te koop met 20 euro korting en kost nu nog maar 89 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE