Stageacoustics nieuwe importeur PMC

(ingezonden mededeling)

Met ingang van 1 april is Stageacoustics te Kampen de nieuwe exclusieve importeur voor Nederland van het luispreker merk PMC (Professional Monitor Company) uit Engeland.

PMC is groot geworden in de studiowereld en kan zich beroepen op het feit dat meer dan 75% van alle CD-opnamen en 90% van alle Hollywood producties gemasterd zijn met behulp van haar luidsprekers. Maar in middels is PMC ook een graag geziene aanwinst voor de huiselijke omgeving. De nieuwe FACT-lijn is hiervan een voorbeeld. Gebaseerd op de accuratesse van zijn grotere studio-broers, maar met een design voorkomen.Stageacoustics is een nieuwkomer in de high-end audio wereld, maar heeft wel de nodige ervaring en kennis aan boord. Stageacoustics voert naast PMC de merken Perreaux en Cary Audio design (o.a. high-end soundprocessor). Door de specifieke aandacht voor een beperkt aantal merken/producten verwacht Stageacoustics deze bij een groter publiek bekend te kunnen maken en tegelijkertijd de nodige ondersteuning te bieden aan de dealers.
 
Stageacoustics laat weten dat het een duidelijk verschillende aanpak heeft voor de consumenten lijn ten opzichte van de professionele lijn. Dit heeft ook invloed op het dealernetwerk. De nieuwe importeur gaat de komende tijd met alle huidige PMC dealers in gesprek. “We gaan ons meer op de kwaliteit dan de kwantiteit richten” laat Marc Lops van Stageacoustics weten. “Dealers mogen heel wat van ons verwachten, maar wij verwachten ook wat van hen”.

Meer informatie is te vinden op de website van Stageacoustics.
MERK

EDITORS' CHOICE