Musical Reality: wereldprimeurs op High End 2010

(Ingezonden mededeling)

Samen met hun fabrikanten Von Schweikert Audio, KR Audio Electronics, Harmonic Technology en Solid Tech presenteert importeur Musical Reality met gepaste trots maar liefst 4 wereldprimeurs op de High End Show in München volgende maand.
Von Schweikert Audio presenteert “The Vortex VR 35 Special Edition”, een “remake” van Albert’s eerste ontwerp, het Vortex Screen. De VR 35 SE is een vloerstaande luidspreker met uitzonderlijk kenmerken qua plaatsing, stage, uitvoering en vooral prijs/muzikale prestatie. De verkooppaarprijs zal naar verwachting rond de 7.000 euro kunnen gaan liggen.
 
KR Audio Electronics heeft de nieuwe Kronzilla SDi 35 aangekondigd. Een geïntegreerde versterker met de wel bekende Hybride schakeling van de grote T 1610 super triode, een krachtige Mosfet en een super snelle microprocessor om het muzieksignaal geheel harmonisch op orde te houden. De SDi 35 is voorzien van een “special feature”, een ingebouwde DAC met USB input en bied zo de mogelijkheid om “Streaming Audio” direct naar de versterker te kunnen leiden. (een eternet verbinding is ook optioneel)


 
Harmonic Technology Audio & Video Cables presenteert de Photon Link, een 100% analoog werkende glasvezel verbinding voorzien van een zeer naukeurig werkende klasse A voeding. Tevens presenteert Harmonic Technology de HDMI Audio Magic special voor audiosignalen. Daar de meeste HDMI kabels ‘beeldgericht’ werken laat de audiokwaliteit vaak een steekje vallen. Daarom heeft Harmonic Technology zich ook geconcentreed op de Audioweergave via HDMI en het resultaat mag er zijn, aldus Musical Reality.
 
Solid-Tech Audio Furniture komt vanuit Zweden met een welkome aanvulling van het inmiddels bijzonder populaire Radius Systeem. Vanaf nu ook leverbaar in High Gloss Black, -White en – Silver. De Radius Solo komt ook in een exclusieve Carbon versie.
 
De High End 2010 wordt gehouden op 7,8 en 9 mei 2010

EDITORS' CHOICE