NIEUWSVogel`s

WK actie Vogel`s start in mei

(ingezonden mededeling)

De komende weken start Vogel`s een WK actie waarbij consumenten een gratis gepersonaliseerd poloshirt in de nationale kleuren van hun land kunnen winnen. Ze ontvangen dit shirt bij de aanschaf van één van de geselecteerde wandbevestigingen voor flatscreens in de deelnemende winkels.

Het wereldwijd populaire evenement dat op 11 juni in Zuid Afrika begint is door Vogel’s uitgekozen voor een promotiecampagne gericht op enkele geselecteerde producten uit het Vogel’s assortiment. Voor de geselecteerde winkeliers in onder andere Nederland en het gastland Zuid-Afrika worden het volgens Vogel`s drukke weken wanneer de winkel materialen worden afgeleverd en het winkelpersoneel voor het eerst wordt geconfronteerd met de promotiecampagne.

Voor de in-store activiteiten voorziet Vogel’s deelnemende winkels van `wobblers`, statische stickers voor alle flatscreen TV’s in de hele winkel, actiebrochures en brochurehouders. Speciaal voor online-activiteiten zijn verkoopactie-knoppen ontwikkeld voor brochures en flyers. Winkelmedewerkers krijgen duidelijke posters, met daarop onder andere het volledige toernooischema. Vanaf 15 april is meer informatie te vinden op deze website.

De geselecteerde producten komen uit de succesvolle Motion+, Motion en Forward Motion productlijn van de 8000-serie. Ook op enkele producten uit de 6000-serie is de actie van toepassing. Deze promotiecampagne loopt van 1 mei tot het eind van het WK-toernooi op 11 juli 2010.
MERK

EDITORS' CHOICE