NIEUWS

Digitale satellietTV van Hertzinger i.s.m. M7 Group


Redactie HiFi.nl | 12 april 2010

(Ingezonden mededeling)

Nieuw initiatief maakt gemeenschappelijk schotelantenne systeem nog aantrekkelijker.
 
Hertzinger Satelliet Ontvangst en M7 Group hebben overeenstemming bereikt om de digitale televisiediensten van CanalDigitaal via de Gemeenschappelijke Satelliet Ontvangstsystemen (GSO) van Hertzinger aan te bieden. Met deze overeenkomst is Hertzinger in staat om een volwaardige digitale televisie dienst te verkopen binnen alle GSO systemen die door haar beheerd worden.
Om de instap verder te verlagen voor bewoners van projecten waar Hertzinger actief is, zal per huishouden de eerste digitale (HD-) ontvanger gratis aangeboden worden. M7 Group levert in eerste instantie drie verschillende pakketten aan Hertzinger, gebaseerd op de succesvolle HD Smartpack formule van CanalDigitaal. De klant ontvangt altijd de honderden gratis zenders die via de GSO systemen van Hertzinger te ontvangen zijn. Het additionele CanalDigitaal zenderaanbod loopt op tot meer dan 60 digitale zenders en meer dan 20 HDTV zenders.
 
Pieter Hertzinger, directeur Hertzinger : De concurrentie is er, met de kabel, glasvezel en Digitenne, maar met deze samenwerking blijft satelliet zich positief onderscheiden op kwaliteit, inhoud en prijs: zeker met het enorme HD aanbod. Het kwaliteitsverschil met andere infrastructuren is duidelijk zichtbaar.  Met deze samenwerking en de laatste uitspraak van het Gerechtshof in Amsterdam is GSO “het” alternatief voor gestapelde bouw.

EDITORS' CHOICE