NIEUWS

Tivoli Audio Songbook Silverline

Redactie HiFi.nl | 05 april 2010 |

(Ingezonden mededeling)

De lente is begonnen, de zomer komt eraan. De perfecte tijd voor de SongBook Silverline!

De nieuwe SongBooks onderscheiden zich door hun frisse looks en een nieuwe finish. De serie biedt keuze uit vijf direct aansprekende hoogglanstinten, elk met een zilveren omlijsting en accenten: Red/Silver, Yellow/Silver, Blue/Silver, White/Silver en Black/Silver.
 
 
Techniek
Technisch zijn de Silverlines gelijk aan de originele SongBooks: de voor iedere nieuwe luisteraar weer verbluffende Tivoli Audio-klankkwaliteit, de uiterst gevoelige digitale tuner met vijf voorkeuzestations, de wekker met slaaptimer en de ingebouwde batterijlader.
 
Overal
Die features maken de SongBook tot een ideale reisgenoot, maar hij voelt zich overal prima thuis. Veel Tivoli-fans hebben de radio bijvoorbeeld in de keuken, de hobbyruimte of de garage hangen: met de slimme uitsparing aan de achterzijde gaat dat uitstekend. Omdat de SongBook Silverline spatwaterdicht is, doet hij het ook in badkamer heel goed!
 
De SongBook Silverline in het kort
Adviesprijs: 279 euro
Speciale filters voor ruisonderdrukking en optimale FM-ontvangst
Digitale wekker met slaaptimer
Automatische en handmatige afstemming
Vijf voorkeuzestations
Lijningang en hoofdtelefoonuitgang
Energiezuinig auto-off display
Past in elke koffer of aktetas
Spatwaterdicht
10k-switch voor AM-ontvangst in de VS
Werkt op meegeleverde netvoedings-adapter, op zes AA-batterijen (penlite; alkaline, NiMH of NiCAD; niet meegeleverd) of 12-volts voeding.
Afmetingen: 157x184x51 mm (hbd); gewicht: 0,8 kilo

EDITORS' CHOICE